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文献
J-GLOBAL ID:201002215278766216   整理番号:10A0323283

アルカリ処理に対するサゴ,ジャガイモ及びコーン澱粉の比較感受性

Comparative susceptibilities of sago, potato and corn starches to alkali treatment
著者 (4件):
NOR NADIHA M.z.
(Halal Products Res. Inst., Univ. Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Selangor, Malaysia)
FAZILAH A.
(Food Biopolymer Res. Group, School of Industrial Technol., Universiti Sains Malaysia, 11800 Minden, Penang, Malaysia)
BHAT Rajeev
(Food Biopolymer Res. Group, School of Industrial Technol., Universiti Sains Malaysia, 11800 Minden, Penang, Malaysia)
KARIM Alias A.
(Food Biopolymer Res. Group, School of Industrial Technol., Universiti Sains Malaysia, 11800 Minden, Penang, Malaysia)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 121  号:ページ: 1053-1059  発行年: 2010年08月15日 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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