文献
J-GLOBAL ID:201002215278766216
整理番号:10A0323283
アルカリ処理に対するサゴ,ジャガイモ及びコーン澱粉の比較感受性
Comparative susceptibilities of sago, potato and corn starches to alkali treatment
著者 (4件):
NOR NADIHA M.z.
(Halal Products Res. Inst., Univ. Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Selangor, Malaysia)
,
FAZILAH A.
(Food Biopolymer Res. Group, School of Industrial Technol., Universiti Sains Malaysia, 11800 Minden, Penang, Malaysia)
,
BHAT Rajeev
(Food Biopolymer Res. Group, School of Industrial Technol., Universiti Sains Malaysia, 11800 Minden, Penang, Malaysia)
,
KARIM Alias A.
(Food Biopolymer Res. Group, School of Industrial Technol., Universiti Sains Malaysia, 11800 Minden, Penang, Malaysia)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
121
号:
4
ページ:
1053-1059
発行年:
2010年08月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)