文献
J-GLOBAL ID:201002215770012790
整理番号:10A0323153
キムチから分離したLactobacillus plantarum AF1によって産生した新規抗真菌物質の精製
Purification of a new antifungal compound produced by Lactobacillus plantarum AF1 isolated from kimchi
著者 (2件):
YANG E.j.
(Dep. of Food and Nutrition, Chosun Univ., Gwangju 501-759, KOR)
,
CHANG H.c.
(Dep. of Food and Nutrition, Chosun Univ., Gwangju 501-759, KOR)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
139
号:
1-2
ページ:
56-63
発行年:
2010年04月30日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)