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文献
J-GLOBAL ID:201002215952191313   整理番号:10A0488243

米粉及びそば粉に基づく無グルテンパン処方のレオロジー的,テクスチャー的及び官能的特性

Rheological, textural and sensory properties of gluten-free bread formulations based on rice and buckwheat flour
著者 (3件):
TORBICA Aleksandra
(Inst. for Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
HADNADEV Miroslav
(Inst. for Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
DAPCEVIC Tamara
(Inst. for Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)

資料名:
Food Hydrocolloids  (Food Hydrocolloids)

巻: 24  号: 6-7  ページ: 626-632  発行年: 2010年08月 
JST資料番号: E0877B  ISSN: 0268-005X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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