文献
J-GLOBAL ID:201002215952191313
整理番号:10A0488243
米粉及びそば粉に基づく無グルテンパン処方のレオロジー的,テクスチャー的及び官能的特性
Rheological, textural and sensory properties of gluten-free bread formulations based on rice and buckwheat flour
著者 (3件):
TORBICA Aleksandra
(Inst. for Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
HADNADEV Miroslav
(Inst. for Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
DAPCEVIC Tamara
(Inst. for Food Technol., Univ. of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
24
号:
6-7
ページ:
626-632
発行年:
2010年08月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)