文献
J-GLOBAL ID:201002216122031913
整理番号:10A0467678
牛肉ブイヨン濃縮時のフレーバー形成
Flavour development during beef stock reduction
著者 (4件):
SNITKJAER Pia
(Dep. of Food Sci., Fac. of Life Sciences, Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, DNK)
,
FROST Michael B.
(Dep. of Food Sci., Fac. of Life Sciences, Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, DNK)
,
SKIBSTED Leif H.
(Dep. of Food Sci., Fac. of Life Sciences, Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, DNK)
,
RISBO Jens
(Dep. of Food Sci., Fac. of Life Sciences, Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, DNK)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
122
号:
3
ページ:
645-655
発行年:
2010年10月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)