文献
J-GLOBAL ID:201002216919731481
整理番号:10A0201150
食品中の求電子物質 イソチオシアン酸塩の現状およびそれらの化学生物学
Electrophiles in Foods: The Current Status of Isothiocyanates and Their Chemical Biology
著者 (2件):
NAKAMURA Yoshimasa
(Dep. of Biofunctional Chemistry, Div. of Bioscience, Graduate School of Natural Sci. and Technol., Okayama Univ.)
,
MIYOSHI Noriyuki
(Lab. of Biochemistry, Graduate School of Nutritional and Environmental Sciences, and Global COE Program, Univ. of ...)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
74
号:
2
ページ:
242-255 (J-STAGE)
発行年:
2010年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)