文献
J-GLOBAL ID:201002217065743037
整理番号:10A0577338
ガスクロマトグラフィー/質量分光分析(GC-MS)を使用した焼酎麹,清酒麹及び蒸煮米の中の揮発性化合物の分析
Analysis of Volatile Compounds in Shochu Koji, Sake Koji, and Steamed Rice by Gas Chromatography-Mass Spectrometry
著者 (6件):
YOSHIZAKI Yumiko
(Kagoshima Univ., Kagoshima-City, JPN)
,
YAMATO Hiroaki
(Kagoshima Univ., Kagoshima-City, JPN)
,
TAKAMINE Kazunori
(Kagoshima Univ., Kagoshima-City, JPN)
,
TAMAKI Hisanori
(Kagoshima Univ., Kagoshima-City, JPN)
,
ITO Kiyoshi
(Kagoshima Univ., Kagoshima-City, JPN)
,
SAMESHIMA Yoshihiro
(Kagoshima Univ., Kagoshima-City, JPN)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
116
号:
1
ページ:
49-55
発行年:
2010年
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)