文献
J-GLOBAL ID:201002218051576703
整理番号:10A0077604
ヒトの官能パネルと電子香り検出器によるワイン芳香化合物の評価
Evaluation of Wine Aromatic Compounds by a Sensory Human Panel and an Electronic Nose
著者 (6件):
ARROYO Teresa
(IMIDRA, Madrid, ESP)
,
LOZANO Jesus
(Universidad de Extremadura, Badajoz, ESP)
,
CABELLOS Juan Mariano
(IMIDRA, Madrid, ESP)
,
GIL-DIAZ Mar
(IMIDRA, Madrid, ESP)
,
SANTOS Jose Pedro
(Consejo Superior de Investigaciones Cientificas, Madrid, ESP)
,
HORRILLO Carmen
(Consejo Superior de Investigaciones Cientificas, Madrid, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
57
号:
24
ページ:
11543-11549
発行年:
2009年12月23日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)