文献
J-GLOBAL ID:201002218074521841
整理番号:10A0870126
カルチャーに依存しないPCR-ARDRAおよびPCR-DGGEにより研究された職人的新鮮羊乳チーズ,Karakacanski skakutanacの微生物相
Microbiota of Karakacanski skakutanac, an artisanal fresh sheep cheese studied by culture-independent PCR-ARDRA and PCR-DGGE
著者 (10件):
POGACIC Tomislav
(Univ. Zagreb, HRV)
,
SAMARZIJA Dubravka
(Univ. Zagreb, HRV)
,
CORICH Viviana
(Universita di Padova, Conegliano(TV), ITA)
,
CORICH Viviana
(Universita di Padova, Legnaro(PD), ITA)
,
D’ANDREA Maura
(Universita di Padova, Conegliano(TV), ITA)
,
KAGKLI Dafni-Maria
(Universita di Padova, Legnaro(PD), ITA)
,
GIACOMINI Alessio
(Universita di Padova, Conegliano(TV), ITA)
,
GIACOMINI Alessio
(Universita di Padova, Legnaro(PD), ITA)
,
CANZEK MAJHENIC Andreja
(Univ. Ljubljana, SVN)
,
ROGELJ Irena
(Univ. Ljubljana, SVN)
資料名:
Dairy Science & Technology
(Dairy Science & Technology)
巻:
90
号:
4
ページ:
461-468
発行年:
2010年07月
JST資料番号:
H0103A
ISSN:
1958-5586
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)