文献
J-GLOBAL ID:201002218872513203
整理番号:10A0248015
台湾におけるDjulis(Chenopodium formosanum)のべタシアニン色素の熱及びpH安定性並びに抗酸化活性との関連
Thermal and pH Stability of Betacyanin Pigment of Djulis (Chenopodium formosanum) in Taiwan and Their Relation to Antioxidant Activity
著者 (4件):
TSAI Pi-Jen
(National Pingtung Univ. Technol. and Sci., Pingtung, TWN)
,
SHEU Chih-Hung
(National Pingtung Univ. Technol. and Sci., Pingtung, TWN)
,
WU Pei-Hua
(National Pingtung Univ. Technol. and Sci., Pingtung, TWN)
,
SUN Ying-Fang
(National Yang-Ming Univ., Taipei, TWN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
2
ページ:
1020-1025
発行年:
2010年01月27日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)