文献
J-GLOBAL ID:201002219260843286
整理番号:10A0950583
歯周病原性菌のココアの抗菌作用
Antibacterial Effects of Cocoa on Periodontal Pathogenic Bacteria
著者 (5件):
HIRAO Chinami
(Morinaga & Co., Ltd.)
,
NISHIMURA Eisaku
(Morinaga & Co., Ltd.)
,
KAMEI Masanori
(Morinaga & Co., Ltd.)
,
OHSHIMA Tomoko
(Dep. of Oral Bacteriology, School of Dental Medicine, Tsurumi Univ.)
,
MAEDA Nobuko
(Dep. of Oral Bacteriology, School of Dental Medicine, Tsurumi Univ.)
資料名:
Journal of Oral Biosciences
(Journal of Oral Biosciences)
巻:
52
号:
3
ページ:
283-291 (J-STAGE)
発行年:
2010年
JST資料番号:
Y0018A
ISSN:
1349-0079
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)