文献
J-GLOBAL ID:201002219367375927
整理番号:10A0107442
焼酎醸造副生成物のヘキサン抽出物給餌の若鶏における骨格筋分解に対する影響
Effects of Feeding Hexane-Extracts of a Shochu Distillery By-Product on Skeletal Muscle Protein Degradation in Broiler Chicken
著者 (4件):
KAMIZONO Tomomi
(Dep. of Biochemical Sci. and Technol., Kagoshima Univ.)
,
NAKASHIMA Kazuki
(Molecular Nutrition Res. Team, National Inst. of Livestock and Grassland Sci.)
,
OHTSUKA Akira
(Dep. of Biochemical Sci. and Technol., Kagoshima Univ.)
,
HAYASHI Kunioki
(Dep. of Biochemical Sci. and Technol., Kagoshima Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
74
号:
1
ページ:
92-95 (J-STAGE)
発行年:
2010年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)