文献
J-GLOBAL ID:201002220364511712
整理番号:10A0855587
食品グリコーム:胃腸管における病原体コロニー形成に対する保護の起源
The food glycome: A source of protection against pathogen colonization in the gastrointestinal tract
著者 (5件):
LANE Jonathan A.
(Teagasc, Moorepark Food Res. Centre, Fermoy, Co. Cork, Ireland)
,
LANE Jonathan A.
(Veterinary Sci. Centre, Univ. Coll. Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland)
,
MEHRA Raj K.
(Teagasc, Moorepark Food Res. Centre, Fermoy, Co. Cork, Ireland)
,
CARRINGTON Stephen D.
(Veterinary Sci. Centre, Univ. Coll. Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland)
,
HICKEY Rita M.
(Teagasc, Moorepark Food Res. Centre, Fermoy, Co. Cork, Ireland)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
142
号:
1-2
ページ:
1-13
発行年:
2010年08月15日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)