文献
J-GLOBAL ID:201002221845685699
整理番号:10A0797331
イソフラボンおよびポリ不飽和脂肪酸の食事摂取は肺機能,呼吸困難,および慢性閉塞性肺疾患の有病率に関連している:伝統的日本食の防御作用の可能性
Dietary intake of isoflavones and polyunsaturated fatty acids associated with lung function, breathlessness and the prevalence of chronic obstructive pulmonary disease: Possible protective effect of traditional Japanese diet
著者 (6件):
HIRAYAMA Fumi
(Curtin Univ. Technol., Perth, AUS)
,
LEE Andy H.
(Curtin Univ. Technol., Perth, AUS)
,
BINNS Colin W.
(Curtin Univ. Technol., Perth, AUS)
,
HIRAMATSU Naoko
(Univ. Hyogo, Hyogo, JPN)
,
MORI Mitsuru
(Sapporo Medical Univ., Hokkaido, JPN)
,
NISHIMURA Koichi
(Asahi Univ., Gifu, JPN)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
54
号:
7
ページ:
909-917
発行年:
2010年07月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)