文献
J-GLOBAL ID:201002221886002318
整理番号:10A0643295
食品消費者科学の大学院課程:フェイスツーフェイス対オンラインデリバリーシステムの比較
Food consumer science post-graduate courses: comparison of face-to-face versus online delivery systems
著者 (7件):
DE MOURA Ana Pinto
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
DE MOURA Ana Pinto
(Open Univ. Portugal, PRT)
,
CUNHA Luis Miguel
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
AZEITEIRO Ulisses Miranda
(Open Univ. Portugal, PRT)
,
AIRES Luisa
(Open Univ. Portugal, PRT)
,
GRACA Pedro
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
VAZ DE ALMEIDA Maria Daniel
(Univ. Porto, Porto, PRT)
資料名:
British Food Journal
(British Food Journal)
巻:
112
号:
5
ページ:
544-556
発行年:
2010年
JST資料番号:
H0159A
ISSN:
0007-070X
CODEN:
BFOJA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)