文献
J-GLOBAL ID:201002223990463605
整理番号:10A0469241
クロスグリ,ブルーベリー,ラズベリー,アカフサスグリ,及びクランベリー中のフラボノイドとフェノール抗酸化剤の同定
Identification of Flavonoid and Phenolic Antioxidants in Black Currants, Blueberries, Raspberries, Red Currants, and Cranberries
著者 (4件):
BORGES Gina
(Univ. Glasgow, Glasgow, GBR)
,
DEGENEVE Alexandra
(Univ. Glasgow, Glasgow, GBR)
,
MULLEN William
(Univ. Glasgow, Glasgow, GBR)
,
CROZIER Alan
(Univ. Glasgow, Glasgow, GBR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
7
ページ:
3901-3909
発行年:
2010年04月14日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)