文献
J-GLOBAL ID:201002235629795111
整理番号:10A0362041
食用マッシュルームClitocybe maxima由来新規ラッカーゼの精製及び特性化
Purification and characterization of a novel laccase from the edible mushroom Clitocybe maxima
著者 (5件):
ZHANG Guo-qing
(State Key Lab. for Agrobiotechnology and Dep. of Microbiology, China Agricultural Univ., Beijing 100193, CHN)
,
WANG Yi-fan
(State Key Lab. for Agrobiotechnology and Dep. of Microbiology, China Agricultural Univ., Beijing 100193, CHN)
,
ZHANG Xiao-qing
(State Key Lab. for Agrobiotechnology and Dep. of Microbiology, China Agricultural Univ., Beijing 100193, CHN)
,
NG Tzi Bun
(School of Biomedical Sciences, Fac. of Medicine, The Chinese Univ. of Hong Kong, Shatin, New Territories, Hong Kong, CHN)
,
WANG He-xiang
(State Key Lab. for Agrobiotechnology and Dep. of Microbiology, China Agricultural Univ., Beijing 100193, CHN)
資料名:
Process Biochemistry
(Process Biochemistry)
巻:
45
号:
5
ページ:
627-633
発行年:
2010年05月
JST資料番号:
C0250B
ISSN:
1359-5113
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)