文献
J-GLOBAL ID:201002237789415520
整理番号:10A0448466
焙煎緑茶様抽出物を作るための緑茶残留物の亜臨界水抽出
Sub-Critical Water Extraction of Residual Green Tea to Produce a Roasted Green Tea-Like Extract
著者 (5件):
ETOH Hideo
(Fac. of Agriculture, Shizuoka Univ.)
,
OHTAKI Naoko
(Fac. of Agriculture, Shizuoka Univ.)
,
KATO Hideaki
(Fac. of Agriculture, Shizuoka Univ.)
,
KULKARNI Aditya
(Fac. of Agriculture, Shizuoka Univ.)
,
MORITA Akio
(Fac. of Agriculture, Shizuoka Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
74
号:
4
ページ:
858-860 (J-STAGE)
発行年:
2010年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)