文献
J-GLOBAL ID:201002238440550397
整理番号:10A0723744
ホルムアルデヒドによるピペリジンの化学的活性化及びリジン特異的Maillard反応生成物の形成
Chemical activation of piperidine by formaldehyde and formation of lysine-specific Maillard reaction products
著者 (2件):
NIKOLOV Plamen Y.
(McGill Univ., Dep. of Food Sci. and Agricultural Chemistry, 21,111 Lakeshore, Ste. Anne de Bellevue, Quebec, Canada ...)
,
YAYLAYAN Varoujan A.
(McGill Univ., Dep. of Food Sci. and Agricultural Chemistry, 21,111 Lakeshore, Ste. Anne de Bellevue, Quebec, Canada ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
123
号:
3
ページ:
684-690
発行年:
2010年12月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)