文献
J-GLOBAL ID:201002238999159167
整理番号:10A0239552
2つのタイプのBiltong製造プロセスにおけるListeria monocytogenes,及びエンテロトキシン産生Staphylococcus aureus及びStaphylococcus pasteuriの生存率
Survival of Listeria monocytogenes, and enterotoxin-producing Staphylococcus aureus and Staphylococcus pasteuri, during two types of biltong-manufacturing processes
著者 (2件):
NAIDOO Keshia
(School of Molecular and Cell Biology, Univ. of the Witwatersrand, Private Bag 3, Wits 2050, South Africa)
,
LINDSAY Denise
(School of Molecular and Cell Biology, Univ. of the Witwatersrand, Private Bag 3, Wits 2050, South Africa)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
21
号:
7
ページ:
1042-1050
発行年:
2010年07月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)