文献
J-GLOBAL ID:201002240334596765
整理番号:10A0497349
加工時におけるニワトリ屠体上のCampylobacter保有率の変化:システマティックレビュー
The change in prevalence of Campylobacter on chicken carcasses during processing: A systematic review
著者 (9件):
GUERIN M. T.
(Univ. Guelph, Ontario, CAN)
,
SIR C.
(Univ. Guelph, Ontario, CAN)
,
SARGEANT J. M.
(Univ. Guelph, Ontario, CAN)
,
WADDELL L.
(Univ. Guelph, Ontario, CAN)
,
WADDELL L.
(Lab. for Foodborne Zoonoses, Public Health Agency of Canada, Ontario, CAN)
,
O’CONNOR A. M.
(Iowa State Univ., Ames)
,
WILLS R. W.
(Mississippi State Univ., MS)
,
BAILEY R. H.
(Mississippi State Univ., MS)
,
BYRD J. A.
(Agricultural Res. Serv., USDA, TX)
資料名:
Poultry Science
(Poultry Science)
巻:
89
号:
5
ページ:
1070-1084
発行年:
2010年05月
JST資料番号:
B0579A
ISSN:
0032-5791
CODEN:
POSCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)