文献
J-GLOBAL ID:201002240476308856
整理番号:10A0782468
pHの移動は種々のpH,塩濃度および温度条件における大豆蛋白質分離物およびそのグロブリン画分の溶解特性および熱安定性を変化させる
pH Shifting Alters Solubility Characteristics and Thermal Stability of Soy Protein Isolate and Its Globulin Fractions in Different pH, Salt Concentration, and Temperature Conditions
著者 (4件):
JIANG Jiang
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
,
JIANG Jiang
(Univ. Kentucky, Kentucky)
,
XIONG Youling L.
(Univ. Kentucky, Kentucky)
,
CHEN Jie
(Jiangnan Univ., Jiangsu, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
13
ページ:
8035-8042
発行年:
2010年07月14日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)