文献
J-GLOBAL ID:201002241124606314
整理番号:10A0253822
フリーラジカル解重合を用いたナマコThelenata ananasからのグルコサミノグリカンの分子量画分の調製と特性化
Preparation and characterization of molecular weight fractions of glycosaminoglycan from sea cucumber Thelenata ananas using free radical depolymerization
著者 (7件):
WU Mingyi
(School of Chemical Engineering and Technol., Tianjin Univ., Tianjin 300072, CHN)
,
XU Shimin
(School of Chemical Engineering and Technol., Tianjin Univ., Tianjin 300072, CHN)
,
XU Shimin
(National Engineering Res. Center for Distillation Technol., Tianjin 300072, CHN)
,
ZHAO Jinhua
(Shenzhen Neptunus Bioengineering Holdings Co., Ltd, Shenzhen 518057, Guangdong, CHN)
,
KANG Hui
(Shenzhen Neptunus Bioengineering Holdings Co., Ltd, Shenzhen 518057, Guangdong, CHN)
,
DING Hui
(School of Chemical Engineering and Technol., Tianjin Univ., Tianjin 300072, CHN)
,
DING Hui
(National Engineering Res. Center for Distillation Technol., Tianjin 300072, CHN)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
345
号:
5
ページ:
649-655
発行年:
2010年03月30日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)