文献
J-GLOBAL ID:201002241534350996
整理番号:10A0248396
鶏肉の酸化安定性及びΩ-3多不飽和脂肪酸強化に及ぼす藻類及び魚原料の比較
Comparison of algal and fish sources on the oxidative stability of poultry meat and its enrichment with omega-3 polyunsaturated fatty acids
著者 (3件):
RYMER C.
(Univ. Reading, Berkshire, GBR)
,
GIBBS R. A.
(Univ. Reading, Berkshire, GBR)
,
GIVENS D. I.
(Univ. Reading, Berkshire, GBR)
資料名:
Poultry Science
(Poultry Science)
巻:
89
号:
1
ページ:
150-159
発行年:
2010年01月
JST資料番号:
B0579A
ISSN:
0032-5791
CODEN:
POSCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)