文献
J-GLOBAL ID:201002242236892189
整理番号:10A0082642
高圧-熱処理を用いた硬直後牛肉の軟化機構の提案
A proposed mechanism of tenderising post-rigor beef using high pressure-heat treatment
著者 (3件):
SIKES Anita
(CSIRO Food and Nutritional Sciences, P.O. Box 3312, Tingalpa DC, Qld 4173, AUS)
,
TORNBERG Eva
(Dep. of Food Technol., Engineering and Nutrition, Lund Univ., P.O. Box 124, 22100 Lund, SWE)
,
TUME Ron
(CSIRO Food and Nutritional Sciences, P.O. Box 3312, Tingalpa DC, Qld 4173, AUS)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
84
号:
3
ページ:
390-399
発行年:
2010年03月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)