文献
J-GLOBAL ID:201002243141015152
整理番号:10A0174720
多価フェノール性ブドウ種子エキスの抗酸化/酸化促進活性
Antioxidant/prooxidant activity of a polyphenolic grape seed extract
著者 (3件):
CHEDEA Veronica Sanda
(Dep. of Chemistry and Biochemistry, Univ. of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine, 3-5 Manastur Str. ...)
,
BRAICU Cornelia
(Cancer Inst. “I. Chiricuta” Cluj-Napoca, 34-36 Republicii Str., Cluj-Napoca, ROM)
,
SOCACIU Carmen
(Dep. of Chemistry and Biochemistry, Univ. of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine, 3-5 Manastur Str. ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
121
号:
1
ページ:
132-139
発行年:
2010年07月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)