文献
J-GLOBAL ID:201002243143115146
整理番号:10A0761211
ヨーグルトペプチドの酸化防止活性:パート2-ペプチド画分の特性化
Antioxidant activity of yoghurt peptides: Part 2 - Characterisation of peptide fractions
著者 (5件):
SABEENA FARVIN K.h.
(Section for Aquatic Lipids and Oxidation, National Food Inst. (DTU-Food), Technical Univ. of Denmark, B. 221 ...)
,
BARON Caroline P.
(Section for Aquatic Lipids and Oxidation, National Food Inst. (DTU-Food), Technical Univ. of Denmark, B. 221 ...)
,
NIELSEN Nina Skall
(Section for Aquatic Lipids and Oxidation, National Food Inst. (DTU-Food), Technical Univ. of Denmark, B. 221 ...)
,
OTTE Jeanette
(Dep. of Food Sci., Centre for Advanced Food Studies, Fac. of Life Sciences, Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30 ...)
,
JACOBSEN Charlotte
(Section for Aquatic Lipids and Oxidation, National Food Inst. (DTU-Food), Technical Univ. of Denmark, B. 221 ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
123
号:
4
ページ:
1090-1097
発行年:
2010年12月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)