文献
J-GLOBAL ID:201002243292854024
整理番号:10A0582891
グアバ葉のα-グルコシダーゼ及びα-アミラーゼ阻害活性
α-Glucosidase and α-amylase inhibitory activities of guava leaves
著者 (3件):
WANG Hui
(School of Chemistry and Chemical Engineering, Sun Yat-sen Univ., Guangzhou 510275, CHN)
,
DU Yang-ji
(School of Chemistry and Environment, South China Normal Univ., Guangzhou 510006, CHN)
,
SONG Hua-can
(School of Chemistry and Chemical Engineering, Sun Yat-sen Univ., Guangzhou 510275, CHN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
123
号:
1
ページ:
6-13
発行年:
2010年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)