文献
J-GLOBAL ID:201002243551188704
整理番号:10A0260473
Rovello biancoブドウ品種の環境における固有酵母群とそれらの商業用白ワイン醗酵への利用
Indigenous yeast communities in the environment of “Rovello bianco” grape variety and their use in commercial white wine fermentation
著者 (6件):
FRANCESCA Nicola
(Univ. Palermo, Palermo, ITA)
,
CHIURAZZI Mario
(Univ. Naples Federico II, Napoli, ITA)
,
ROMANO Raffaele
(Univ. Naples Federico II, Napoli, ITA)
,
APONTE Maria
(Univ. Naples Federico II, Napoli, ITA)
,
SETTANNI Luca
(Univ. Palermo, Palermo, ITA)
,
MOSCHETTI Giancarlo
(Univ. Palermo, Palermo, ITA)
資料名:
World Journal of Microbiology & Biotechnology
(World Journal of Microbiology & Biotechnology)
巻:
26
号:
2
ページ:
337-351
発行年:
2010年02月
JST資料番号:
T0482A
ISSN:
0959-3993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)