文献
J-GLOBAL ID:201002243845064140
整理番号:10A0864506
泡沫乾燥したマンゴ粉末の生化学特性の測定
Determination of biochemical properties of foam-mat dried mango powder
著者 (3件):
KADAM Dattatreya M.
(Central Inst. of Post-Harvest Engineering and Technol. (CIPHET), Punjab, IND)
,
WILSON Robin A.
(Central Inst. of Post-Harvest Engineering and Technol. (CIPHET), Punjab, IND)
,
KAUR Sumandeep
(Central Inst. of Post-Harvest Engineering and Technol. (CIPHET), Punjab, IND)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
45
号:
8
ページ:
1626-1632
発行年:
2010年08月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)