文献
J-GLOBAL ID:201002244667693879
整理番号:10A0957452
麹菌の通気攪拌培養法及び固体培養法を使って生産したオオムギ焼酎試料の固相マイクロ抽出とガスクロマトグラフィー/マスペクトルス分析による分別
Classification of Barley Shochu Samples Produced Using Submerged Culture and Solid-state Culture of Koji Mold by Solid-phase Microextraction and Gas Chromatography-Mass Spectrometry
著者 (8件):
MASUDA Susumu
(Asahi Breweries, Ltd., Ibaraki, JPN)
,
OZAKI Kazutaka
(Asahi Breweries, Ltd., Ibaraki, JPN)
,
KURIYAMA Hidetoshi
(Asahi Breweries, Ltd., Tokyo, JPN)
,
SUGIMOTO Toshikazu
(Asahi Breweries, Ltd., Ibaraki, JPN)
,
SHOJI Hiroshi
(Asahi Breweries, Ltd., Ibaraki, JPN)
,
TANABE Masayuki
(Asahi Breweries, Ltd., Ibaraki, JPN)
,
KITAGAWA Yasushi
(Asahi Breweries, Ltd., Ibaraki, JPN)
,
YAMASHITA Hiroshi
(Asahi Breweries, Ltd., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
116
号:
2
ページ:
170-176
発行年:
2010年
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)