文献
J-GLOBAL ID:201002244877359920
整理番号:10A0298366
スイスのレストラン,カフェ及びバーにおける微粒子物質の測定:喫煙及び非喫煙地区の間の空間的分離効果は何か?
Fine particulate matter measurements in Swiss restaurants, cafes and bars: What is the effect of spatial separation between smoking and non-smoking areas?
著者 (9件):
HUSS A.
(Univ. Bern, Bern, CHE)
,
HUSS A.
(Inst. Risk Assessment Sci., Utrecht, NLD)
,
KOOIJMAN C.
(Swiss Lung Assoc., Bern, CHE)
,
BREUER M.
(Univ. Bern, Bern, CHE)
,
BOEHLER P.
(inNET Monitoring AG, Altdorf, CHE)
,
ZUEND T.
(inNET Monitoring AG, Altdorf, CHE)
,
WENK S.
(Swiss Lung Assoc., Bern, CHE)
,
ROEOESLI M.
(Univ. Bern, Bern, CHE)
,
ROEOESLI M.
(Swiss Tropical Inst., Basel, CHE)
資料名:
Indoor Air
(Indoor Air)
巻:
20
号:
1
ページ:
52-60
発行年:
2010年02月
JST資料番号:
W1095A
ISSN:
0905-6947
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
デンマーク (DNK)
言語:
英語 (EN)