文献
J-GLOBAL ID:201002245150697412
整理番号:10A0082646
四元特異値を使用した予備スライス調理ポークハムの管理神経回路網分類
Supervised neural network classification of pre-sliced cooked pork ham images using quaternionic singular values
著者 (4件):
VALOUS Nektarios A.
(FRCFT Group, Biosystems Engineering, Agriculture and Food Sci. Centre, School of Agriculture Food Sci. and ...)
,
MENDOZA Fernando
(FRCFT Group, Biosystems Engineering, Agriculture and Food Sci. Centre, School of Agriculture Food Sci. and ...)
,
SUN Da-wen
(FRCFT Group, Biosystems Engineering, Agriculture and Food Sci. Centre, School of Agriculture Food Sci. and ...)
,
ALLEN Paul
(Ashtown Food Res. Centre, Teagasc, Dublin 15, Ireland)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
84
号:
3
ページ:
422-430
発行年:
2010年03月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)