文献
J-GLOBAL ID:201002246604670073
整理番号:10A0083581
2007年の冬における小麦及びとうもろこしパン消費経由の2つのポルトガル市におけるオクラトキシンA曝露度の評価
Evaluation of ochratoxin A exposure degree in two Portuguese cities through wheat and maize bread consumption during the winter 2007
著者 (7件):
DUARTE S.c.
(Group of Bromatology, Center of Pharmaceutical Studies, Univ. of Coimbra, Polo III, Azinhaga de Sta Comba ...)
,
TANELLO A.
(Departamento de Ciencia e Tecnologia de Alimentos, Centro de Ciencias Agrarias, Universidade Federal de Santa ...)
,
PENA A.
(Group of Bromatology, Center of Pharmaceutical Studies, Univ. of Coimbra, Polo III, Azinhaga de Sta Comba ...)
,
LINO C.m.
(Group of Bromatology, Center of Pharmaceutical Studies, Univ. of Coimbra, Polo III, Azinhaga de Sta Comba ...)
,
MATOS C.d.
(REQUIMTE, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Rua Dr. Antonio Bernardino de Almeida, 431, 4200-072 Porto, PRT)
,
OLIVEIRA M.b.p.p.
(REQUIMTE, Servico de Bromatologia, Faculdade de Farmacia, Universidade do Porto, Rua Anibal Cunha, 164, 4099-030 ...)
,
ALVES M.r.
(REQUIMTE, Servico de Bromatologia, Faculdade de Farmacia, Universidade do Porto, Rua Anibal Cunha, 164, 4099-030 ...)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
21
号:
5
ページ:
702-707
発行年:
2010年05月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)