文献
J-GLOBAL ID:201002246658851251
整理番号:10A0390833
広く消費される地中海甲殻種の脂肪酸及びステロールプロファイルの比較研究
Comparative analysis of the fatty acid and sterol profiles of widely consumed Mediterranean crustacean species
著者 (3件):
TSAPE Katerina
(Food Chemistry Lab., Dep. of Chemistry, Univ. of Athens, Panepistimioupolis Zographou, 15701 Athens, GRC)
,
SINANOGLOU Vassilia J.
(Lab. of Food Analysis, Dep. of Food Technol., Technological Educational Institution of Athens, GRC)
,
MINIADIS-MEIMAROGLOU Sofia
(Food Chemistry Lab., Dep. of Chemistry, Univ. of Athens, Panepistimioupolis Zographou, 15701 Athens, GRC)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
122
号:
1
ページ:
292-299
発行年:
2010年09月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)