文献
J-GLOBAL ID:201002247288249669
整理番号:10A0001790
ニワトリの煮出し汁によって誘導された濃厚な酸っぱさと白身肉の口感覚への誘因としてのβ-アラニルジペプチドの官能による同定
Sensory-Directed Identification of β-Alanyl Dipeptides as Contributors to the Thick-Sour and White-Meaty Orosensation Induced by Chicken Broth
著者 (2件):
DUNKEL Andreas
(Univ. Muenster, Muenster, DEU)
,
HOFMANN Thomas
(Technische Univ. Muenchen, Freising-Weihenstephan, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
57
号:
21
ページ:
9867-9877
発行年:
2009年11月11日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)