文献
J-GLOBAL ID:201002249134150247
整理番号:10A0291879
ラテンアメリカにおける汎用薬草類,香料植物及び薬味が有するフェノール化合物,抗酸化活性及び高血糖症及び高血圧症関連鍵酵素活性in vitro阻害能
Phenolic compounds, antioxidant activity and in vitro inhibitory potential against key enzymes relevant for hyperglycemia and hypertension of commonly used medicinal plants, herbs and spices in Latin America
著者 (5件):
RANILLA Lena Galvez
(Escuela de Alimentos, Facultad de Recursos Naturales, Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso, Avenida ...)
,
KWON Young-in
(Dep. of Food Sci., Chenoweth Lab., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
KWON Young-in
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Hannam Univ., Daejeon 305811, KOR)
,
APOSTOLIDIS Emmanouil
(Dep. of Food Sci., Chenoweth Lab., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
SHETTY Kalidas
(Dep. of Food Sci., Chenoweth Lab., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
資料名:
Bioresource Technology
(Bioresource Technology)
巻:
101
号:
12
ページ:
4676-4689
発行年:
2010年06月
JST資料番号:
A0390B
ISSN:
0960-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)