文献
J-GLOBAL ID:201002249221716265
整理番号:10A0332380
液体クロマトグラフィータンデム質量分析によって定量したイタリア市場のポテトチップ中のアクリルアミド含量
Acrylamide content in potato chips on the Italian market determined by liquid chromatography tandem mass spectrometry
著者 (3件):
TATEO Fernando
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
BONONI Monica
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
GALLONE Franco
(Agrobiolab Lab., Bari, ITA)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
45
号:
3
ページ:
629-634
発行年:
2010年03月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)