文献
J-GLOBAL ID:201002249894053489
整理番号:10A0784817
房室ゲルは新鮮カットトマトスライスにおいて透光性発展および硬さ衰退に特異的に影響する
The locular gel differentially affects translucency development and firmness decay in fresh-cut tomato slices
著者 (4件):
NATALINI Alessandro
(Dept. Crop Biology, Univ. of Pisa, Viale delle Piagge 23, 56100 Pisa, ITA)
,
SCHOUTEN Rob E.
(Dept. Horticultural Supply Chains, Wageningen Univ., Droevendaalsesteeg 1, 6708 PD Wageningen, NLD)
,
WOLTERING Ernst J.
(Dept. Horticultural Supply Chains, Wageningen Univ., Droevendaalsesteeg 1, 6708 PD Wageningen, NLD)
,
WOLTERING Ernst J.
(Food & Biobased Res., Wageningen Univ. and Res. Centre, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, NLD)
資料名:
Postharvest Biology and Technology
(Postharvest Biology and Technology)
巻:
58
号:
1
ページ:
72-77
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
W1912A
ISSN:
0925-5214
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)