文献
J-GLOBAL ID:201002249996747264
整理番号:10A0661633
パイロットスケール噴霧乾燥機におけるラクトース結晶化に及ぼす操作条件の影響
The effects of operating conditions on lactose crystallization in a pilot-scale spray dryer
著者 (3件):
DAS Debolina
(School of Chemical and Biomolecular Engineering (J01), Univ. of Sydney, NSW 2006, AUS)
,
HUSNI Hazalea A.
(School of Chemical and Biomolecular Engineering (J01), Univ. of Sydney, NSW 2006, AUS)
,
LANGRISH Timothy A.G.
(School of Chemical and Biomolecular Engineering (J01), Univ. of Sydney, NSW 2006, AUS)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
100
号:
3
ページ:
551-556
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)