文献
J-GLOBAL ID:201002250524701552
整理番号:10A1013078
飼料中の塩化クロム,ニコチン酸及び硫酸銅がブロイラの肉に及ぼす影響
Effects of dietary chromium chloride, nicotinic acid and copper sulphate on meat of broilers
著者 (5件):
JAVED M. T.
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
ELLAHI M.
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
ABBAS N.
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
YASMIN R.
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
MAZHAR M.
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
資料名:
British Poultry Science
(British Poultry Science)
巻:
51
号:
3
ページ:
354-360
発行年:
2010年06月
JST資料番号:
W1671A
ISSN:
0007-1668
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)