文献
J-GLOBAL ID:201002250563755210
整理番号:10A1039879
セレウス菌胞子の高圧処理不活性化に及ぼす食品成分及びpHの影響のモデリング:実験室研究
Modelling the effects of food ingredients and pH on high-pressure processing inactivation of Bacillus cereus spores: a laboratorial study
著者 (2件):
GAO Yu-Long
(Nanjing Univ. Finance and Economics, Jiangsu Province, CHN)
,
JU Xing-Rong
(Nanjing Univ. Finance and Economics, Jiangsu Province, CHN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
45
号:
9
ページ:
1862-1869
発行年:
2010年09月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)