文献
J-GLOBAL ID:201002250602362026
整理番号:10A0932816
段階的に上昇する相対湿度に対応したシクロマルトヘキサオース(α-シクロデキストリン)と1-メチルシクロプロペンの包接複合体の解離特性
Dissociation characteristic of the inclusion complex of cyclomaltohexaose (α-cyclodextrin) with 1-methylcyclopropene in response to stepwise rising relative humidity
著者 (5件):
NEOH Tze Loon
(Dep. of Applied Biological Sci., Kagawa Univ., Kagawa 761-0795, JPN)
,
KOECHER Katie
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Univ. of Minnesota, St. Paul, MN 55108, USA)
,
REINECCIUS Gary
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Univ. of Minnesota, St. Paul, MN 55108, USA)
,
FURUTA Takeshi
(Dep. of Chemistry and Biotechnology, Tottori Univ., Tottori 680-8552, JPN)
,
YOSHII Hidefumi
(Dep. of Applied Biological Sci., Kagawa Univ., Kagawa 761-0795, JPN)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
345
号:
14
ページ:
2085-2089
発行年:
2010年09月23日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)