文献
J-GLOBAL ID:201002251213845751
整理番号:10A0192108
プロアントシアニジンの脂質低下作用とその生化学及び分子メカニズム
Hypolipidemic effects of proanthocyanidins and their underlying biochemical and molecular mechanisms
著者 (3件):
BLADE Cinta
(Rovira i Virgili Univ., Tarragona, ESP)
,
AROLA Lluis
(Rovira i Virgili Univ., Tarragona, ESP)
,
SALVADO Maria-Josepa
(Rovira i Virgili Univ., Tarragona, ESP)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
54
号:
1
ページ:
37-59
発行年:
2010年01月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)