文献
J-GLOBAL ID:201002251913563862
整理番号:10A0582902
6シソ科ハーブの酸化防止能力に及ぼす乾燥法の影響
Effect of drying method on the antioxidant capacity of six Lamiaceae herbs
著者 (5件):
HOSSAIN M.b.
(School of Food Sci. and Environmental Health, Cathal Brugha Street, Dublin Inst. of Technol., Dublin, Ireland)
,
HOSSAIN M.b.
(Teagasc, Ashtown Food Res. Centre, Ashtown, Dublin 15, Ireland)
,
BARRY-RYAN C.
(School of Food Sci. and Environmental Health, Cathal Brugha Street, Dublin Inst. of Technol., Dublin, Ireland)
,
MARTIN-DIANA A.b.
(School of Food Sci. and Environmental Health, Cathal Brugha Street, Dublin Inst. of Technol., Dublin, Ireland)
,
BRUNTON N.p.
(Teagasc, Ashtown Food Res. Centre, Ashtown, Dublin 15, Ireland)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
123
号:
1
ページ:
85-91
発行年:
2010年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)