文献
J-GLOBAL ID:201002252064481519
整理番号:10A0501848
ハクレン(Hypophthalmichthy molitrix)由来のパルブアルブミンの精製および特徴化
Purification and characterization of parvalbumins from silver carp (Hypophthalmichthy molitrix)
著者 (9件):
LIU Guang-Ming
(Jimei Univ., Xiamen, CHN)
,
WANG Ning
(Jimei Univ., Xiamen, CHN)
,
WANG Ning
(Shanghai Ocean Univ., Shanghai, CHN)
,
CAI Qiu-Feng
(Jimei Univ., Xiamen, CHN)
,
CAI Qiu-Feng
(Shanghai Ocean Univ., Shanghai, CHN)
,
LI Teng
(Shanghai Ocean Univ., Shanghai, CHN)
,
SUN Le-Chang
(Jimei Univ., Xiamen, CHN)
,
SU Wen-Jin
(Jimei Univ., Xiamen, CHN)
,
CAO Min-Jie
(Jimei Univ., Xiamen, CHN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
90
号:
6
ページ:
1034-1040
発行年:
2010年04月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)