文献
J-GLOBAL ID:201002252928410937
整理番号:10A1617199
内果皮硬化及び果実迅速成長最終段階時の”Wanmi”モモ中の揮発分及び多価フェノールに及ぼす包装の影響
Effects of Bagging on Volatiles and Polyphenols in “Wanmi” Peaches during Endocarp Hardening and Final Fruit Rapid Growth Stages
著者 (9件):
WANG Yiju
(Wuhan Botanical Garden, Chinese Acad. Sci., Wuhan, CHN)
,
WANG Yiju
(Inst. Botany, Chinese Acad. Sci., Beijing, CHN)
,
YANG Chunxiang
(Inst. Botany, Chinese Acad. Sci., Beijing, CHN)
,
LIU Chunyan
(Inst. Botany, Chinese Acad. Sci., Beijing, CHN)
,
XU Man
(Inst. Botany, Chinese Acad. Sci., Beijing, CHN)
,
LI Shaohua
(Wuhan Botanical Garden, Chinese Acad. Sci., Wuhan, CHN)
,
LI Shaohua
(Inst. Botany, Chinese Acad. Sci., Beijing, CHN)
,
YANG Liu
(Beijing Agricultural Coll., Beijing, CHN)
,
WANG Younian
(Beijing Agricultural Coll., Beijing, CHN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
75
号:
9
ページ:
S455-S460
発行年:
2010年11月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)