文献
J-GLOBAL ID:201002253824338220
整理番号:10A0605935
グルテン-フリーの製パン法に於ける最近の進展及びオートムギの現状
Recent advances in gluten-free baking and the current status of oats
著者 (3件):
HUETTNER E.k.
(Dep. of Food Sci., Food Technol. and Nutrition, National Univ. of Ireland, Cork, Ireland)
,
HUETTNER E.k.
(BioTransfer Unit, Univ. Coll. Cork, Univ. of Ireland, Cork, Ireland)
,
ARENDT E.k.
(Dep. of Food Sci., Food Technol. and Nutrition, National Univ. of Ireland, Cork, Ireland)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
21
号:
6
ページ:
303-312
発行年:
2010年06月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)