文献
J-GLOBAL ID:201002255167096710
整理番号:10A0317278
植物由来凝乳剤とキモシンが羊乳凝乳に与える影響
EFFECT OF PLANT ORIGINATED COAGULANTS AND CHYMOSIN ON OVINE MILK COAGULATION
著者 (6件):
BORNAZ Salwa
(Ecole Superieure des ind. Alimentaires de Tunis, Tunis, TUN)
,
GUIZANI Nejib
(Sultan Qaboos Univ., OMN)
,
FELLAH Nizar
(Ecole Superieure des ind. Alimentaires de Tunis, Tunis, TUN)
,
SAHLI Ali
(Inst. National Agronomique de Tunisie, Tunis, TUN)
,
SLAMA Mourad Ben
(Inst. National des Sci. Appliquees et de Technol., TUN)
,
ATTIA Hamadi
(Ecole Nationale des Ingenieurs de Sfax, Sfax, TUN)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
13
号:
1
ページ:
10-22
発行年:
2010年01月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)