文献
J-GLOBAL ID:201002255208979648
整理番号:10A1086902
小麦粉生地の粘弾性に及ぼすモノアシルグリセリド及びL-グルタミン酸の影響とフランスパンの感覚的特性
The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product
著者 (3件):
PECIVOVA Pavlina
(Tomas Bata Univ. in Zlin, Zlin, CZE)
,
BURESOVA Iva
(Tomas Bata Univ. in Zlin, Zlin, CZE)
,
BILKOVA Hana
(Tomas Bata Univ. in Zlin, Zlin, CZE)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
90
号:
13
ページ:
2282-2288
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)