文献
J-GLOBAL ID:201002255411022200
整理番号:10A0582466
R,R-2,3-ブタンジオールを生産するためにPaenibacillus polymyxa ZJ-9を使用するキクイモ塊茎由来のイヌリン抽出物のワンステップ発酵に関する媒質の最適化
Optimization of medium for one-step fermentation of inulin extract from Jerusalem artichoke tubers using Paenibacillus polymyxa ZJ-9 to produce R,R-2,3-butanediol
著者 (6件):
GAO Jian
(State Key Lab. of Materials-Oriented Chemical Engineering, Coll. of Food Sci. and Light Ind., Nanjing Univ. of ...)
,
GAO Jian
(School of Chemical and Biological Engineering, Yancheng Inst. of Technol., Yancheng 224051, CHN)
,
XU Hong
(State Key Lab. of Materials-Oriented Chemical Engineering, Coll. of Food Sci. and Light Ind., Nanjing Univ. of ...)
,
LI Qiu-jie
(School of Chemical and Biological Engineering, Yancheng Inst. of Technol., Yancheng 224051, CHN)
,
FENG Xiao-hai
(State Key Lab. of Materials-Oriented Chemical Engineering, Coll. of Food Sci. and Light Ind., Nanjing Univ. of ...)
,
LI Sha
(State Key Lab. of Materials-Oriented Chemical Engineering, Coll. of Food Sci. and Light Ind., Nanjing Univ. of ...)
資料名:
Bioresource Technology
(Bioresource Technology)
巻:
101
号:
18
ページ:
7076-7082
発行年:
2010年09月
JST資料番号:
A0390B
ISSN:
0960-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)